Шабла приема участниците в национален турнир по лека атлетика

Размер на шрифта: a | a | a 13:34 12 април 2018
Втори национален турнир по лека атлетика „Коста Василев“ ще се проведе в град Шабла. Организатори на спортната проява са Община Шабла, Българска федерация по лека атлетика и СКЛА „Нефтяник 2014“. Домакините допускат до участие в състезанието деца, юноши, девойки, мъже и жени.
Коста Василев е дългогодишен учител по физическо възпитание в крайморския град. Той поставя началото на съвременното организирано спортно движение в Шабла. Под негово ръководство са израснали поколения спортни таланти от града.
Началото на турнира ще бъде поставено в 9,30 ч. на 21 април на обновения стадион в Шабла. Основната цел на надпреварата е да се популяризира леката атлетика в крайморската община. Според регламента, право на участие имат всички картотекирани в БФЛА състезатели, като всеки атлет поотделно може да се състезава само в една възрастова група. Състезателите ще се изявяват в следните дисциплини: тласкане на гюле, хвърляне на копие, скок на дължина и бягане на 60, 100 и 400 метра. Наградният фонд на турнира  е осигурен от община Шабла.
Заявки за участие, по формата на БФЛА, могат да се подават на имейл: silvijordanova@abv.bg, в срок до 14 април 2018 г.
DT

реклама
реклама
реклама
„Добруджа” преодоля юношите... „Устрем” /Дончево/ започна... В лични постижения се целят... Беларуси или гърци се изправят... Казахстанският „Шахтьор”... „Черноморец” /Бч/ ангажира... До края на седмицата решават... „Черно море” си върна... На 18 август стартират мачовете... Освежават стадион “Дружба” по... Гимнастичките от „МИК -... Бриджорите разпределиха... “Добруджа” постигна класика... Балчиклията Валентин Андреев е... 750 лева бяха дарени по време на... “Добруджа” превзе на два пъти... Пореден шанс получават... Рекорден брой отличия... Три медала от републиканското... Юношата Иван Иванов даде... Втори в Европа на чук се нареди... “Добруджа” завъртя равенство... Радосвета Симеонова дублира... Добруджанска доминация в... Добруджанци отстъпиха пред... В титлата на 3 км се цели... Полицаи демонстрираха лична... Солидна група от СКЛА... Попълнение от Англия подсилва... Вторият отбор на „Лудогорец”...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.