Опитни бадминтонисти спорят в СОК „Камчия”

Размер на шрифта: a | a | a 13:42 02 юли 2018
В Санаторно-оздравителeн  комплекс “Камчия“ бе открит V международен турнир по бадмингтон за ветерани и аматьори. В него участват над 150 мъже и жени от девет държави. Най-големите отбори са от България, Румъния, Украйна, Молдова, Сърбия. Има състезатели от Катар, Канада и Китай.
"Нашето ВВS-семейство е много голямо и специално, то се състои от хора от различни нации и с различни професии - тук има лекари, адвокати, финансисти", разказа Алина Попа от Румъния - един от организаторите на турнира. Тя сподели, че условията, които предлага "Камчия" са на най-високо ниво. „Досега не сме били на по-хубаво място“, допълни тя. Срещите се играят в многофункционалната зала на Спортен комплекс „Камчия“. На 14 полета състезателите мерят сили единично и по двойки. Всички те изразиха задоволството си от спортните съоръжения, от настаняването, храненето в комплекса и изразиха желание да се върнат отново.
Спортният комплекс „Камчия” е най-модерната спортна база на територията на България. Комплексът включва многофункционална зала, закрит плувен басейн с олимпийски размери, фитнес, зали за спортна гимнастика и тенис на маса. Оборудването е съгласно изискванията на световните и европейските федерации за различните видове спорт. Тук се провеждат престижни международни първенства и собствени турнири, тренировъчни лагери и индивидуална подготовка на спортисти и любители.
Челниците в международния турнир по бадминтон трябваше да бъдат излъчени вчера.
DT

реклама
реклама
реклама
„Добруджа” преодоля юношите... „Устрем” /Дончево/ започна... В лични постижения се целят... Беларуси или гърци се изправят... Казахстанският „Шахтьор”... „Черноморец” /Бч/ ангажира... До края на седмицата решават... „Черно море” си върна... На 18 август стартират мачовете... Освежават стадион “Дружба” по... Гимнастичките от „МИК -... Бриджорите разпределиха... “Добруджа” постигна класика... Балчиклията Валентин Андреев е... 750 лева бяха дарени по време на... “Добруджа” превзе на два пъти... Пореден шанс получават... Рекорден брой отличия... Три медала от републиканското... Юношата Иван Иванов даде... Втори в Европа на чук се нареди... “Добруджа” завъртя равенство... Радосвета Симеонова дублира... Добруджанска доминация в... Добруджанци отстъпиха пред... В титлата на 3 км се цели... Полицаи демонстрираха лична... Солидна група от СКЛА... Попълнение от Англия подсилва... Вторият отбор на „Лудогорец”...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.