Депутати от ГЕРБ проведоха приемни в Генералтошевско

Размер на шрифта: a | a | a 19:08 31 януари 2018
Автор: ДТ

Приемни в населени места в община Генерал Тошево проведоха народните представители от ПП ГЕРБ Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев, който е и областен координатор на партията. В срещите участва и общинският ръководител на ГЕРБ и председател на Общинския съвет Христо Павлов.Проблеми по инфраструктурата поставиха жителите на селата Равнец, Люляково, Спасово, Сърнино и Горица. 

Депутатът Пламен Манушев информира, че е запознал министъра на регионалното развитие Николай Нанков с проблема със силно амортизирания водопровод на селата Люляково и Малина. Има уверение, че МРРБ  ще финансира рехабилитацията му. 

Жителите на Равнец алармираха за лошото състояние на улиците в селото, някои от които никога не са имали настилка, а други са в много лошо състояние.  В Люляково обясниха, че улици в селото не са асфалтирани през последните 25 години. Бе поставен и въпросът за необходимостта от ремонта на читалището. Живеещите в селата Спасово и Сърнино потърсиха съдействието на народните представители за осеяния с дупки път Спасово-Сърнино-Белгун-Каварна. Състоянието му е проблем за многобройните жители на селата, които работят в Каварненско. Пламен Манушев се ангажира да постави проблема на вниманието на министър Нанков. Поставен бе и проблемът със сигурността. Стана ясно, че село Спасово, което е най-голямото в общината, няма районен полицай. Един служител на реда отговаря за Спасово, Кардам и още десет села, алармираха местните.   

Жителите на селата и кметовете поставиха пред депутатите и проблема с дисбаланса при финансиране на населените места от местния бюджет. 

реклама
реклама
реклама
Бюджетът на община Ген. Тошево... Повече за историята на Ген.... В община Генeрал Тошево няма да... Изправят млада жена на съд за... Инициативата „Попитай кмета”... Ескпертен съвет каза „не” на... Обявиха литературен конкурс за... Осъдиха деветима нелегални... Чудотворна икона на Богородица... Лошото време затвори училища и... Изложба “От киноцентъра до... Започна събирането на местни... Кулинарна изложба с благородна... Грейна в светлини и коледната... Обновиха Клубът на пенсионера... Почистват и облагородяват... Предстоят информационни срещи... „Благотворителна Коледа” 2017... Община Ген. Тошево закупи нов... Активна кампания за... За първи път фестивал на... Гласувайте на референдума да... С местен референдум жителите... Проект „Заедно можем да... Над 3700 тона отпадъци събрани в... Център за обществена подкрепа... Литературен конкурс „Земя на... Писателят Георги Балабанов с... В Генералтошевско подпомагат... Започна раздаването на...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.