Поредна първа награда за Димитрина Германова от Студио „Сарандев”

Размер на шрифта: a | a | a 18:50 07 август 2018
Автор: ДТ
Димитрина Германова от Студио за поп-рок певци „Сарандев” при Младежки център - Добрич с вокален педагог Елена Карабельова се завърна от град Бургас с поредното призово отличие - първа награда от Втория Национален конкурс за млади изпълнители на популярна музика „Музикален импулс”, който се проведе от 3 до 5 август. Тя бе най-малкият участник в четвърта възрастова група - категория „солисти” (14 - 16 години), и успя да се пребори със силната конкуренция. Сред 18 изявени певци в нейната група, Димитрина се нареди първа. Талантливата добричлийка взе участие и в Гала концерта, озаглавен „Бъдещите големи звезди на България”, който се състоя в неделя вечер в Летния театър на Бургас. За бургаската публика пяха не само лауреатите на конкурса, но и българските представители на Детска Евровизия 2014 и 2016 - Крисия и Лидия Ганева. Към журито на тазгодишното издание на конкурса „Музикален импулс” 2018 се присъедини гост от Лондон - Уйлям Лестър - професионален актьор, певец и вокален педагог, част от екипа на The Voice UK Гласът на Великобритания (BBC и ITV) от 2013 до сега, The Voice Kids UK (ITV), Change The Tune (Channel 4), Michael McIntyre’s Big Show (BBC1), както и X Factor UK (ITV). Той е за първи път в България по покана на организаторите. 
Другите членове на журито са: доц. Етиен Леви - преподавател в Нов български университет по поп, рок и джаз пеене, Мая Райкова - продуцент в Българско национално радио, Атанас Стоянов - радио водещ в БГ радио. Специален гост на конкурса е Димитрина Ходжева - изпълнителен директор на Фондация „Димитър Бербатов”. Тя инициира среща на децата, включени в Клуб 2017 на фондацията, които са и участници в „Музикален импулс” 2018.
Организаторите на Националния конкурс за млади изпълнители на популярна музика „Музикален импулс” са Арт център „Точно време” и Община Бургас. В конкурса участваха 120 участника от 23 града. ДТ

реклама
реклама
реклама
Фотографска изложба на Мариета... Поскъпване на брашното вдигна... Паметна плоча на загиналите от... Стоянка Мутафова: Очаквам с... 837 са осъдените, с влезли в сила... Концерти в Добрич и Балчик за 70... Изтича срокът за прием на... В Добрич се отбеляза... Фотографска изложба на Мариета... Бизнесът в областта - активен в... Добрич се задъхва от пешеходни... Стоянка Мутафова идва в Добрич... Орлин Горанов и Мариан Бачев в... Джаз концерт поднася трио в... Три кражби за три дни Задържаха младежи за денонощие... Ще обсъждат отчета за бюджет... Обновяват пътната маркировка в... Добруджанска пшеница се изнася... До края на август - безплатно... Добрич – разкопан и запрашен,... До 6-7 години у нас ще има... Още седмица приемат документи... Приключи ремонтът на 15 км. от... Актуализираха бюджета на Добрич Джаз концерт поднася трио в... Фотографска изложба на Мариета... Европейски опит придобиха... Книги на екологични теми... Оформят зона за отдих „Извора”

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.