Депутатът Пламен Манушев се срещна с възрастни хора от Добрич

Размер на шрифта: a | a | a 17:52 06 февруари 2018
Автор: ДТ
Да се въведе справедлив принцип за определяне размера на таксата за битови отпадъци – за това апелираха възрастните хора от Добрич на среща с народния представители и областен координатор на ГЕРБ Пламен Манушев и общинския ръководител на партията в Добрич Красимир Николов. Те гостуваха на пенсионерски клуб „Европейски гласове“. Пенсионери споделиха, че е крайно несправедливо самотно живеещи да плащат колкото многочленни семейства. Вицеадмирал Пламен Манушев припомни, че неколкократно ГЕРБ се опитва да въведе нова формула за определяне на такса „Смет“, според количеството на изхвърления отпадък, а не според данъчната оценка на имота. Срещу предложението обаче сериозно се възпротивиха от Националното сдружение на общините.
Членовете на клуба поставиха инфраструктурни проблеми, като заявиха, че искат да живеят в чист и подреден град, където да има ефективен контрол. 
След поставен въпрос във връзка с намеренията за добив на газ на територията на Генерал Тошево Пламен Манушев припомни, че народните представители от ГЕРБ излязоха със специална декларация, в която заявиха, че няма да подкрепят тази инвестиция, докато има и най-малките съмнения за живота, здравето и поминъка на добруджанци. Народният представител информира, че неотдавна РИОСВ-Варна излезе с решение, че не одобрява разработването на находище „Спасово“ за проучване и добив на природен газ. 
В края на срещата певческата група към клуба, която е носител на много отличия, поздрави гостите с най-новите песни, с които ще участва в конкурси и фестивали тази година. 

реклама
реклама
реклама
Обществен консултативен съвет... Сирни Заговезни събра млади и... Родители в Добрич също... Ежеседмични приемни дни... Студенти посрещнаха... Общинският ръководител на... Зам.-министър Вергиния... Спасена бе традицията –... Българинът пие по-малко вино Търсят варианти за солидарна... Творби на известни графици... Кампания “Кондом с бонбон”... Заместник областните... 10 акта са съставени при обход... Бизнес-планът на ВиК-Добрич... Проектът “Градски екскурзии”... Зарязване на лозата и... Миналото и бъдещето на ЕС –... Бели и червени за малки и... Отчитат леко поскъпване на... Представят проекта „От... Четирима майстори на графиката... Откриха фотоизложба за чешмите... 8 акта за нарушения в горите при... Виолета Великова е новият... 372 ученици ще участват в... Уникален календар „Посевните... Залесяват 255 декара със 153 000... Овладяха замърсяване на... Ученици от Добрич гостуваха в...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.