Депутатът Пламен Манушев се срещна с възрастни хора от Добрич

Размер на шрифта: a | a | a 17:52 06 февруари 2018
Автор: ДТ
Да се въведе справедлив принцип за определяне размера на таксата за битови отпадъци – за това апелираха възрастните хора от Добрич на среща с народния представители и областен координатор на ГЕРБ Пламен Манушев и общинския ръководител на партията в Добрич Красимир Николов. Те гостуваха на пенсионерски клуб „Европейски гласове“. Пенсионери споделиха, че е крайно несправедливо самотно живеещи да плащат колкото многочленни семейства. Вицеадмирал Пламен Манушев припомни, че неколкократно ГЕРБ се опитва да въведе нова формула за определяне на такса „Смет“, според количеството на изхвърления отпадък, а не според данъчната оценка на имота. Срещу предложението обаче сериозно се възпротивиха от Националното сдружение на общините.
Членовете на клуба поставиха инфраструктурни проблеми, като заявиха, че искат да живеят в чист и подреден град, където да има ефективен контрол. 
След поставен въпрос във връзка с намеренията за добив на газ на територията на Генерал Тошево Пламен Манушев припомни, че народните представители от ГЕРБ излязоха със специална декларация, в която заявиха, че няма да подкрепят тази инвестиция, докато има и най-малките съмнения за живота, здравето и поминъка на добруджанци. Народният представител информира, че неотдавна РИОСВ-Варна излезе с решение, че не одобрява разработването на находище „Спасово“ за проучване и добив на природен газ. 
В края на срещата певческата група към клуба, която е носител на много отличия, поздрави гостите с най-новите песни, с които ще участва в конкурси и фестивали тази година. 

реклама
реклама
реклама
Златни страници на българската... Поезия във вените на Добрич Отбелязваме 140 години от... Над 59 000 лв. е бюджетът на... Започна подмяната на парапета... Още двама лекари ще получат... Лавандулата – с ниски добиви,... 527 проекта са подадени за... Индийски студенти получиха... Организират национален... Отчитат 380 процента ръст от... Товарни автомобили няма да... Покланяме се пред делото на... Община Добрич ще актуализира... Областният управител участва в... По проект правят поне осем... Американски доброволци... Португалски университетски... Книгата „100 артефакта от... Отново добричлийка спечели... Листовки със „зелени идеи”... Окръжният съд призна глоба,... Младежи от Добрич и други... Картини от храни и хвърчила... Шест чуждестранни състава и... „Пътищата на лятото”... Добричката болница търси... Деца приготвиха сладолед за... Представиха възможности за... Замърсени води в плувни...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.